Ben je een student aan het Graafschap College of Iselinge Hogeschool en wil je helpen met thuishulp en thuisonderwijs aan kinderen tot en met 14 jaar in de Achterhoek? In de vorm van bijbaan, stage of vrijwilligerswerk? Wij helpen je een handje!

Maak een account aan op online werkplatform Maqqie, geef aan welk type werk je wilt doen en wat je beschikbaarheid is. 

Op deze site kunnen werkende ouders aangeven welke behoefte ze hebben met betrekking tot thuishulp en thuisonderwijs voor hun kind(eren) tot en met 14 jaar. Vervolgens kijken we of er een match te maken is tussen jou en een aanvrager. Zo ja, dan koppelen we je aan de aanvrager. Je kan met deze persoon verder inhoudelijk afstemmen. Bij een bijbaan regel je het contract eenvoudig via Maqqie. Bij een stage helpt de BPV-coördinator je verder en bij vrijwilligerswerk regelen we een vrijwilligersovereenkomst en -vergoeding. Als je aan de slag gaat krijgt je ook inhoudelijke ondersteuning vanuit je opleiding en van professionele organisaties die ook meedoen met het initiatief. Een supermooie kans om werkervaring op te doen die aansluit bij je opleiding!

Maak snel een account aan in Maqqie en geef hier je voorkeuren en beschikbaarheid aan. 

Scan onderstaande QR-code voor het downloaden van de gratis Maqqie app of klik hier voor het aanmaken van een account via desktop of smartphone! Check in deze tutorial hoe je binnen no-time jouw account aanmaakt.

Let op: wanneer je je account aanmaakt is het belangrijk dat je bij ‘Welke functie zoek je?’ GC Student (Graafschap College) selecteert!

Heb je vragen of wat hulp nodig bij het aanmaken van een account in Maqqie en het invullen van de benodigde gegevens? Neem dan even contact op met Leontien Wolters van Maqqie via 088-0107510 of lwolters@maqqie.nl.

Aanmelden